Louis Vuitton Exoten verpakt jacht in de haven van Miami

Eind vorig jaar nodigde Louis Vuitton ons uit op een jacht in Miami om de meest buitengewone set van enkele van zijn exotische tassen en andere zeldzaamheden te zien. En als Louis Vuitton je uitnodigt op een jacht in Miami, zeg je ja. Op de een of andere manier begon ik dit bericht in december 2020 te schrijven, maar maakte het niet af en liet het in concepten, vergeten. Maar de schoonheid die we die dag zagen, moet worden gedeeld, en vandaag ben ik hier om je te geven nog een glimp van de wereld van Louis Vuitton exoten.

Prachtige Louis Vuitton Exoten

Nadat we een korte golfkarrit met Louis Vuitton-thema naar de slip hadden gemaakt, werden we begroet met een mand om onze schoenen in te plaatsen en kregen we slippers voordat we aan boord van het jacht stapten. Waar een Louis Vuitton-item kon worden geplaatst, was het, van koffers tot stoelen tot een poppenhuis met de toepasselijke naam Maison Vivienne. De hoofdslaapkamer aan de binnenkant had een Louis Vuitton-kofferbak en een deken van kasjmier en een nerts-oogmasker op het nachtkastje. Op het bovendek dat uitkeek over de baai en het centrum van Miami stond een tafel met vetplanten en compacte exotische huidzakken, de ene nog mooier dan de andere.

Extra sportieve Louis Vuitton-accessoires

Voor de sportieve verzamelaar de yogamat en drager (waar velen van jullie van hielden toen ik het voor het eerst deelde) waren bovenop het schip, evenals een pingpongracket en een ballenkit. Elke kamer en verdieping van het jacht integreerden naadloos Louis Vuitton-items om een ​​allesomvattende ervaring te creëren.

Hoewel de meerderheid die op het jacht was uitgenodigd Louis Vuitton VVIP’s van het hoogste niveau zijn, waren Vlad en ik aanwezig als mediavrienden van het huis om dit met jullie te delen, die toevallig enkele van de meest deskundige Louis Vuitton-fans en -verzamelaars zijn.

Diverse Louis Vuitton Trunks

De Maison Vivienne Poppenhuis

Diverse LV-reiskoffers

ceditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Lvcmaastricht
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart