Hoe leer je leer verouderen of verouderen?

We hebben de neiging om van oude liedjes te houden, nou ja, remixen, gescheurde spijkerbroeken enz. Dat is de trend om alles leuk te vinden wat geript, geremixt of verontrust is. Nee serieus, alles wat oud is is weer nieuw.

En daar komt het concept van verontrust leer.

Verontruste leersoorten zijn buitengewoon verbluffend, maar je moet precies weten wat je krijgt. Deze leersoorten zijn fantastisch, maar denk na over uw levensstijl voordat u een versleten leer aanschaft. Ze zijn high-end en mooi; velen van ons zijn eraan gewend dat deze huiden worden gebruikt in kleding zoals gedragen bomberjacks en gedragen portemonnees.

Verontruste leersoorten worden nu meer dan ooit gebruikt om deze kledingstijl te creëren. Ze zijn populairder dan ooit tevoren, en waarom niet? Ze zijn verbluffend en geen twee huiden zijn hetzelfde. Het is een uniek item voor jou!

Wat is verweerd leer?

Distressed leer is volnerf en met olie gelooid leer, waarbij volnerf leer van de hoogste kwaliteit aangeeft en de met olie gelooide techniek de kenmerken van het verouderde leer bepaalt.

Het oliegehalte maakt het leer zacht en soepel, terwijl de wassen en oliën die tijdens het afwerkingsproces worden gebruikt, het een vervaagde, charmant verouderde uitstraling geven. Verouderd leer spreekt ons om verschillende redenen aan.

Waarom houden mensen van versleten leer?

Om te beginnen is het volnerf leer, wat betekent dat alleen volnerf leer kan worden verwerkt tot hoogwaardig verweerd leer, dat een uitgerekte en vintage uitstraling heeft met natuurlijke kenmerken van de huid zoals genezen littekens, krassen en vouwen die zijn beschouwd als constructieve eigenschappen.

Ten tweede heeft verweerd leer het potentieel om krassen te herstellen. Als u een schaafwond op uw versleten lederen items heeft, kunt u met uw vingertoppen over het gebied met de kras wrijven, of wat leerverzorgingswas op de kras aanbrengen en deze wegvegen.

Ten slotte heeft verweerd leer minder onderhoud nodig. Het hoeft niet regelmatig te worden onderhouden; in feite vereist het aanzienlijk minder dan het meeste leer. omdat de natuurlijke olie in de huid het gezond en schoon houdt zonder dat er na verloop van tijd extra hydratatie nodig is.

Wij zijn grote fans van verweerd leer! En we kunnen de domste redenen opschrijven om u te overtuigen om Distressed Leather Products te kopen!!!

Hoe leer verouderen?

Oude leren tassen

Wil je een tas die eruitziet alsof hij door de nucleaire holocaust is gekomen? Is het mogelijk om een ​​tas te hebben die verhalen vertelt? Wat is jouw verhaal? Een tas die jarenlange ervaring aantoont zonder jaren te hoeven wachten? Lees dan verder!

Een optie is om het mee te nemen op elke wandeling of vakantie. Je zou het ook elke dag mee naar je werk kunnen nemen. Dat wil zeggen, neem je leren tas overal mee naartoe! De littekens of krassen op de tas vertellen je hoeveel je ervan houdt!!

Dit is meer een natuurlijke manier om leer te verouderen.

Er is nog een alternatief, maar dat noem ik een ‘kunstmatige benadering’. Je zult veel moeite moeten doen om die Vintage-textuur te krijgen. Met ‘hard werken’ bedoel ik niet een of ander industrieel proces met een harde kern, maar eerder het gebruik van chemicaliën en het toepassen ervan.

Alles wat je nodig hebt zijn 6 “ingrediënten”

 • 90% ontsmettingsalcohol
 • Rubberen handschoenen
 • Fijn schuurpapier
 • Schoensmeer
 • Een polijstborstel

En volg de volgende stappen:

1. Plaats in een emmer wat je wilt verontrusten, zoals een leren tas. Trek de rubberen handschoenen aan en spuit ontsmettingsalcohol over het leer.

2. Knijp, wring, schraap en sla het leer op alle mogelijke manieren. Wees niet bang om krachtig te gaan als je wilt dat het lijkt alsof het gekreukt en versleten is door jarenlang intensief gebruik. Als je leer gekleurd is, zal de ontsmettingsalcohol een deel van de kleur verwijderen. Gebruik daarom handschoenen om te voorkomen dat er pigment op je handen en kleding komt.

3. Haal het leer uit de bak en maak het schoon nadat je tevreden bent met de ontsmettingsalcohol. Neem vervolgens een vierkant schuurpapier en schraap het hele oppervlak grondig. Je bent hier misschien een beetje hard; de krassen zullen in de volgende fase (grotendeels) wegpoetsen, waardoor een enigszins versleten uiterlijk ontstaat.

4. Open een flesje schoensmeer in dezelfde kleur als je leer (of gebruik zwart als je met bruin leer te maken hebt en het donkerder wilt maken). Breng de polish royaal aan met een doek of keukenpapier en werk het zoveel mogelijk in. Veeg het overtollige materiaal weg met een vochtige doek en wrijf vervolgens uit met een borstel.

5. Herhaal het proces, maar gebruik deze keer schoenwas in plaats van poetsmiddel. Dit is een een-tweetje: de glans helpt een versleten patina na te bootsen en beschermt tegelijkertijd het leer tegen de elementen.

Kun je nepleer verouderen?

Kort antwoord- Ja, dat kan. Het proces zal hetzelfde zijn als het verouderingsproces van echt leer.

Er is slechts een kleine verandering. Eerst moet u de “EXTRA” glans van het kunstleer verwijderen en voor de definitieve afwerking moet u het leer mals maken met een vleesvermalser.

Rust alle bovengenoemde 5 stappen zullen hetzelfde zijn.

Hoe zorg je voor versleten lederen producten?

Oude oude leren laarzen.

Distressed leer is een type volnerfleer dat met verschillende technieken kunstmatig is verouderd, waardoor het een ruige uitstraling krijgt. Het is eenvoudig om versleten lederen producten te onderhouden en om eerlijk te zijn, er zijn geen speciaal gereedschap of leerreiniger voor nodig. We hoeven alleen de onderstaande stappen te volgen om voor versleten lederen producten te zorgen.

 • Blijf weg van het water.
 • Zoals eerder vermeld, is distressed leer volnerfleer dat een beschermende laag zoals waterafstotend mist, waardoor het nog belangrijker is om je distressed lederen product uit de buurt van water te houden. Als u er per ongeluk water of een vloeistof zoals cola of koffie op spat (wat erg slecht is), dep het dan onmiddellijk met tissuepapier of een waterabsorberende doek, maar Wrijf er NIET over, omdat het water zich dan zal verspreiden.

  Laat het water dan vanzelf verdampen, omdat dit de minste schade aanricht. Daarna moet u was of nertsolie aanbrengen.

 • Vuil en vuil op leer verwijderen
 • Was eenvoudig het vuil en vuil van beschadigd leer met een schone doek. Naar mijn mening is dit een onnodige stap voor versleten leer; we hoeven het alleen te doen voordat we wax aanbrengen.

 • Gebruik was om beschadigd leer te behouden
 • Het aanbrengen van wax op een versleten leerproduct na een paar weken gebruik is een cruciale stap. Het hydrateert je leer, beschermt het tegen scheuren en geeft het een verontruste esthetiek. Voor verweerd leer heb je alleen natuurlijke leerwas nodig, geen conditioner. Nertsolie is een andere fantastische optie om je versleten leer gehydrateerd te houden.

  Andere suggesties om schade aan uw versleten lederwaren te voorkomen

  • Stel uw beschadigde leren item niet bloot aan direct zonlicht.
  • Gebruik geen kranten om je beschadigde leren item te vullen.
  • Vermijd het gebruik van water bij het reinigen van vlekken op leer.

  Seo Singh
  Seo Singh

  Auteur

  Karan Singh, ook bekend als Seo Singh, is een podcaster, contentmarketeer en SEO-consultant met meer dan 10 jaar ervaring. Hij runt ook een contentmarketingbureau en investeert actief in sportscholen, salons en e-commercewinkels. Bekijk meer op https://seosingh.in/  laat een reactie achter

  ceditSource link

  We zullen blij zijn om uw mening te zien

  Leave a reply

  Lvcmaastricht
  Logo
  Enable registration in settings - general
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0
  Shopping cart